PÅ TIDE MED NY HJEMMESIDE?

Når man ønsker god pris uten at det går utover kvalitet!

For oss er det viktig å skape en brukervennlig og optimal hjemmeside,

slik at deres faste og potensielle nye kunder kommer frem til dere på nett på en enkel og smertefri måte.

Idé og design

Vårt profesjonelle team har designet mange temaer som du fritt kan velge mellom. Blant disse vil dere garantert finnet et som dere vil like og vi tilpasser alltid dette til dere.

Analyse

Vi legger til analyseverktøy på alle hjemmesider vi produserer. Med et slikt verktøy får man fullstendig oversikt over all trafikk foregår på hjemmesiden. Slik kan man da finne ut hvor kundene kommer fra og hvilke deler av hjemmesiden som presterer som ønsket. Analyseverktøyet vil også kunne få frem hvilke del av markedsføringen deres som faktisk fungerer.

Optimalisering

De aller fleste søk som skjer på nett i dag kommer fra de ulike søkemotorene. Derfor bygger vi alle våre hjemmesider med hensikt om at de skal komme best mulig ut i søket og enkelt bli funnet på Google og andre søkemotorer.

 
 
 

Mobiltilpasning

Alle hjemmesider vi leverer er tilpasset alle enheter. Dette anses som en nødvendighet, i og med at så mye som 50% av alle søk som skjer på Google i dag skjer via håndholdte enheter, som mobil eller nettbrett.

Google og andre søkemotorer har også en tendens til å straffe nettsider som ikke er mobiltilpasset, så dette er også viktig for å gi firmaet ditt en god plassering!

Kontaktskjema

Å kunne bli kontaktet gjennom hjemmesiden er viktig og noe kunder ofte ønsker å kunne gjøre.

Vi tilpasser kontaktskjemaer etter ønske slik at kundene enkelt kan kontakte dere og at man får disse henvendelsene slik man ønsker.

Bilder

Bilder selger! Med en hjemmeside gjennom oss vil man ha mulighet til å legge til alle ønskede bilder i flere former, som for eksempel i et bildegalleri, slideshow eller 3D-visning.

Reservasjon og booking

Ønsker man å gi kunder mulighet til å reservere og bestille bord, rom eller lignende er dette en funksjon som kan integreres i deres nye hjemmeside.

Med dette følger et enkelt og smart administrasjonssystem.

Nyhetsbrev og e-postmarkedsføring

Nyhetsbrev og markedsføring via e-post er verktøy som blir mer og mer brukt, da dette viser seg å være en kostnadseffektiv løsning for mange bedrifter. Dette blir da benyttet enten man ønsker å selge sine produkter/tjenester eller formidle nyheter om bedriften.

Dette er noe vi enkelt kan integrere med et enkelt, smart og oversiktlig administrasjonssystem.

Nettbutikk

Ønsker dere en nettbutikk på den nye hjemmeside er dette noe vi enkelt kan hjelpe dere med.

Vi vil da sørge for et vakkert og riktig utstillingsvindu med et enkelt og smart administratorsystem. Alle våre nettbutikker er selvsagt mobiltilpasset.

Sosiale medier

Sosiale medier er i dag blitt en viktig del av markedsføringen til mange bedrifter. Dette kan vi selvsagt integrere i en ny hjemmeside, samtidig som vi også kan administrere dette for dere.

Intranett og låste sider

Behovet for spesifikke undersider på en hjemmeside, med tilgang til kun et begrenset utvalg mennesker, blir mer og mer vanlig. Ønsker man å ha denne muligheten for kunder eller ansatte er dette en funksjon som kan integreres i hjemmesiden.

 

Som et Google-sertifisert byrå kan vi i Mint Media AS hjelpe deg med å

få størst mulig utbytte av nettannonseringen din og gjøre deg mer synlig på nettet.

Merket er en annerkjennelse av firmaer Google stoler på, som viser at vi kan bidra til at dere lykkes på nett med Googles produkter.

 

Denne sertifiseringen er også en trygghet for deg som kunde og et kvalitetsstempel på at byrået leverer høy kvalitet i markedsføringsløsningene dine på Google.​

For alle forespørsler, spørsmål eller henvendelser, ring: 46 85 85 91 eller fyll ut kontaktskjema.

For henvendelser som gjelder endringer på hjemmesider send e-post til support@mintmedia.no

Jobbe hos Mint Media:

For å søke jobb hos Mint Media AS, send oss gjerne en søknad sammen med CV'en din til: post@mintmedia.as

Mint Media AS

Krinkelkroken 1

5014 Bergen

 

Åpningstider: Man-Fre 08-16

E-post: post@mintmedia.no

Tel: 46 85 85 91

Support hjemmesider: support@mintmedia.no

Kontakt oss for en prat om ditt prosjekt